Earl Grey Pannacotta

Earl Grey Pannacotta
(ca 10 stk a 0,5dl)

490gr fløte
100gr sukker
4 plater gelatin
10gr Twinings Earl Grey tea, løsvekt

 

  • Bløtlegg gelatin i kaldt vann
  • Bland fløte og sukker i en kasserolle og varm sakte opp til kokepunktet. Pass på at sukkeret smelter.
  • Klem ut vannet av gelatinen og ha det i blandingen.
  • Tilsett Twinings Earl Grey te, og la det trekke i 4-6 minutter. Ikke la det stå for lenge så det blir bittert.
  • Bruk en sil med klede for å sile bort all teen
  • Hell over i ønsket glass eller porsjonsskål
  • Sett til avkjøling
  • Server gjerne med en lime- og sitrussalat

 

Sitrus salat:

60gr Sitronsaft
15gr Limesaft
25gr Vann
100gr Sukker
1 stk appelsin
1 stk lime
1stk sitron
1stk grapefrukt

 

  • Kok opp sitronsaft, limesaft, vann og sukker
  • Skjær ut filetene av sitrusfruktene
  • Avkjøl laken og tilsett filetene
  • La det hele trekke i en time før servering
  • Anrettes på toppen av pannacottaen